13th Art Rock Show: All That You Fear Is Gone + A Tribute to Keith Emerson

Headspace - All That You Fear Is Gone

Dit keer houden we het bij een bijzondere Britse prog band… Je zou het een supergroep mogen noemen want in de gelederen zitten niet de minste: Lee Pomeroy (Rick Wakeman, It Bites, This Oceanic Feeling), Adam Wakeman (Black Sabbath) en Damian Wilson (Threshold). Aan ervaring dus geen gebrek.

Maarten Goossensen van Prog Wereld: “En dat is technisch zeer hoogstaande muziek die ligt in de lijn van Dream Theater. De riffs knallen veelvuldig door je speakers en eisen al je aandacht op. Het baswerk van Pemeroy is bij vlagen verbluffend en de stem van Damian Wilson is net als altijd dominerend en fel. Dat maakt het beluisteren van dit album een intensieve rit. Gelukkig is er meer dan op het debuut aandacht voor rustpunten in het geheel. Dat geeft zeker meer balans. Toch is dit allesbehalve achtergrondmuziek. Daarvoor is de muziek te intens en complex.”

Naast Headspace met All That You Fear Is Gone krijg je deze week: Darwin’s Radio (By The Waters Of Tomorrow) en Haken (Visions).

Deze week ook nog een kleine hulde aan Keith Emerson: The Nice (Five Bridges), Emerson, Lake & Palmer (Brain Salad Surgery) en Emerson, Lake & Palmer (Welcome Back My Friends to the Show That Never Ends).

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00
Spread the love

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.