21st Art Rock Show: Moon Shaped Pool

Wachten op de nieuwe Radiohead, het begint een aardige traditie te worden. Voor ons is het duidelijk: A Moon Shaped Pool is een klein meesterwerk .Naast Radiohead met het album Moon Shaped Pool staat deze week op de menu: Sigur Ros (Takk), Thrilos (Kingdom of Dream), Muse (Origin of Symmetry), Fruupp (Modern Masquerades), Grand Stand (Tricks Of Time) and Steven Wilson (4 ½).

Geert Verheyen van

Radiohead - Moon Shaped Pool

: “Het spannende aan een nieuwe plaat van Radiohead is telkens dat je vooraf geen idee hebt van wat je ervan moet verwachten; en ook nu was dat niet anders. Bovendien slagen ze erin om zichzelf tegelijkertijd op elke plaat te vernieuwen en toch ook nog hun sound herkenbaar te houden. (…)

Ons oordeel staat al vast: het is een meesterwerk, het zoveelste, en een plaat die we nog zeer vaak volledig door de koptelefoon zullen jagen. Groepen waarvan we hopen dat ze de hele nieuwste release zullen spelen op hun aankomende shows, ze zijn zeldzaam. En verder hopen we van harte dat er een paar strijkers mee op tournee zullen gaan ter ondersteuning van dit toch weer magnifieke kleinood.”

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00
Spread the love

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.