29th Art Rock Show: I Me Myself

Anima Munid - I Me Myself

De Cubaanse band Anima Mundi brak in 2010 internationaal door met het schitterende ‘The Way’. Het drie jaar later uitgebrachte ‘The Lamplighter’ werd goed ontvangen. Weer drie jaar later, zijn de zenuwen dan ook hoog gespannen bij het uitkomen van de nieuwste schijf van deze Cubaanse symfonische rockband.

Fred Nieuwesteeg van Prog Wereld: “I Me Myself is een uitstekende cd, die naar mate je hem vaker beluistert steeds weer nieuwe geheimen lijkt prijs te geven. De composities en de productie kloppen helemaal en Díaz en Peraza hebben zoveel in huis dat zij ook met overgave etaleren, dat het luisteren naar hun spel alleen al voldoende is om intens te genieten. Maar als Díaz soleert en Peraza legt daar enkele lagen verfijnd toetsenwerk achter (of andersom), dan belanden we echt in de hogeschool van de symfonische rockmuziek.

Dus, klassieke symfoliefhebbers, mis dit niet, ga hiernaar luisteren. Claim tijd en ruimte om hier eens ongegeneerd van te gaan genieten. Zorg dat je niet gestoord kan worden en denk daarbij dan even een paar uur alleen aan I Me Myself…”

Naast Anima Mundi met het album I Me Myself staat deze week op de menu: Barock Project (Skyline), La Maschera di Cera (The Gates of Tomorrow), Discipline (This One’s For England), Cosmograf (When Age Has Done It’s Duty) and DeeExpus Project (Half Way Home).

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00
Spread the love

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.