2nd Art Rock Show: Purple

Baroness - Purple

De tweede show geeft als vertrekpunt de nieuwe plaat van de Amerikaanse band Baroness. Vier jaar heeft het geduurd… In 2012 waren de Amerikanen namelijk betrokken bij een ernstig busongeluk in Engeland. Baroness moest in wezen helemaal opnieuw beginnen en dan rest altijd de vraag: heeft de groep nog in zich?

Review van Metalfan.nl: “Met zulke gebeurtenissen achter de rug is het als band altijd weer aftasten. Baroness moest in wezen helemaal opnieuw beginnen en dan rest altijd de vraag: heeft de groep nog in zich? Nou, de mensen die de vooraf vrijgegeven single Chlorine & Wine hebben gehoord, weten het antwoord wel. Het is namelijk een van de beste nummers in de carrière van de band tot nu toe. Je wordt als luisteraar in ruim zeven minuten getrakteerd op alle aspecten die de groep uit Georgia zo bijzonder maken. Power, emotie, technisch hoogstaand spel, een ijzersterke opbouw en een knallende climax maken deze track tot een verademing voor de liefhebbers van progressieve metal.”

Naast Baroness (Purple) staat op het menu: Arlon (On The Edge), Pomegranate Tiger (Boundless), David Sylvian (Manafon), Marillion (Afraid Of Sunlight), Hawkwind (Levitation) and Gryphon (Ethelion).

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00

 

Spread the love

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.