47th Art Rock Show: Coma

Nemo - Coma

Het Franse Némo maakt progressieve rock van de bovenste plank… Of misschien laten we zeggen: maakte. Want met Coma komt er naar alle waarschijnlijkheid een (voorlopig?) einde aan het bestaan van de band. En nu het goede nieuws…

Rinco Ennema van ProgPraat: “Némo’s zwanenzang dus. Maar wát een lekkere! De band laat op dit album goed horen waarom ze al die jaren zo vermaard waren om hun stijl. Het is de bandleden Jean Pierre Louveton, Guillaume Fontaine en Jean Baptiste Itier met behulp van Ollivier Long en Lionel B. Guichard gelukt om een plaat te maken die bol staat van alles wat progrock zo bijzonder maakt.

Veel mooie wendingen, wisselingen en thema’s. Fantastisch gitaarwerk en drums waar je compleet van uit je dak gaat. Dit aangevuld met goed toetsenwerk, en passende vocalen maakt van ‘Coma’ een erg goed album dat duidelijk maakt hoe jammer het is dat de band wil stoppen. Ook al is het album in het Frans gezongen, laten we hopen dat ze weer uit hun coma zullen ontwaken…”

Ook nog op de playlist: Némo (Coma), Disconnect (Enough Blame To Go Around), Saturnia (Hydrophonic Gardening), Bubu (Anabelas), Rick Miller (Breaking Point), Peter Gabriel (Up) and Pink Floyd (Wish You Were Here).

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00
Spread the love

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.