4th Art Rock Show: Fetish

Seven Steps to the Green Door - Fetish

Zin om op een muzikaal avontuur te gaan? Zie je het zitten om een opwindende rit van bijna 80 minuten te maken waarin je van de ene verbazing in de andere valt? Wil je een band horen die je alle hoeken van de kamer laat zien om je daarna versuft achter te laten? Ja? Welkom bij het vierde album van Seven Steps To The Green Door.

De lofzang van Maarten Goossensen (Prog Wereld) mag er wezen: “Het is echt ongelofelijk tot waar deze band toe in staat is. Negen nummers met een duidelijke kop en staart, boordevol verbazingwekkende en razendknappe uitstapjes. Waanzinnige tempowisselingen, gierende solo’s en indrukwekkende instrumentale passages en dat allemaal in een productie om U tegen te zeggen.

En dat zonder echt complex te worden. Het blijft toegankelijk. Het album heeft als centraal thema: ‘Elementen uit de menselijke psyche’. Zo komen onder andere verslaving aan porno, de invloed van de media en omgaan met leed uit je verleden aan de orde. Geen lichte kost, maar het komt allerminst zwaar op de maag over. Na vele luisterbeurten hoor je ook muzikale thema’s razend knap terugkomen. Dit is een behoorlijk gelaagd werkje.”

Naast Seven Steps to the Green Door (Fetish) staat op het menu: Martigan (Vision), Faun (Luna), Mono (The Last Dawn), Tatran (Shvat), and Bardo Pond (Looking For Another Place).

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00
Spread the love

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.