3rd Art Rock Show: Space Oddity

3rd Art Rock Show - Space Oddity

Deze show is volledig gewijd aan David Bowie. Producer Tony Visconti, vriend en muzikale begeleider van David Bowie, bracht een aangrijpend eerbetoon aan de overleden artiest via zijn Facebookpagina. Knack van 11 januari 2016: “Visconti is ook producer van Bowies laatste album ‘Blackstar’, en was een van de weinigen uit de entourage van de artiest die wist dat hij ernstig ziek was. ‘Hij deed altijd wat hij wilde doen. En hij wilde het op zijn manier doen, en op de beste manier. Zijn dood was niet anders dan zijn hele leven: een kunstwerk.

Hij maakte ‘Blackstar’ voor ons, als afscheidscadeau. Ik wist het al een jaar dat het op deze manier zou zijn. Ik was er echter niet op voorbereid. Hij was een bijzondere man, vol liefde en levensvreugde. Hij zal altijd bij ons zijn. For now, it is appropriate to cry.‘ De muzikale samenwerking tussen Visconti en Bowie strekt zich over vijf decennia uit.

Op het Bowie menu: Space Oddity, The Man Who Sold The World, The Rise and Fall of Ziggy Stardust, Low, Scary Monsters (And Super Creeps), A Reality Tour (live) and Blackstar.

  • Thursday/Donderdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Friday/Vrijdag 12.00 – 18.00 & 18.00 – 24.00
  • Saturday / Zaterdag 12.00 – 18.00

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.